Cosmetica Dentară

Pentru a avea o dantură  frumoasă  și un zâmbet fermecător, oamenii apelează din ce în ce mai mult la cosmetica dentară.
Durata unui tratament de cosmetică dentară variază de la procedură la procedură și de la pacient la pacient. Starea dinților dumneavoastră înainte de tratament influențează durata tratamentelor.

Procedurile  care se realizează sunt:
– detartraj dentar manual sau cu ultrasunete;
– periaj dentar profesional;
– tratamente de albire dentară;
– bijuterii dentare.

Sanatatea este cea mai importanta, insa frumusetea surasului si o imagine cat mai armonioasa conteaza tot mai mult pentru succesul dumneavoastra atat in plan personal, cat si profesional. Dintii albi, frumos aliniati, armonizati cu fizionomia sunt necesitate din punct de vedere social. 

Cateva dintre metodele pentru obtinerea unui zambet frumos si sanatos: 

Albirea dentara. Albirea dentara este indicata persoanelor ce prezinta modificari extrinseci de culoare, aparute in urma consumului de ceai, cafea, vin, tigari. Nu este indicat pacientilor cu hipersensibilitate la variatiile de temperatura (cald-rece). Produsul folosit de DCC STOMADENT apartine sistemului Opalescence – lider mondial in sistemele de albire, iar rezultatele sunt vizibile imediat (la 1 ora de la aplicarea gutierelor). In prealabil se executa, in aceeasi sedinta, detartraj supragingival si subgingival, urmat de periaj dentar profesional – bimaxilar.  

Fatetarea ceramică. Fatetele ceramice prin ceramica de cea mai buna calitate pot oferi zambetului Dumneavoastra solutia optima in cazul existentei spatiilor inestetice, inghesuirilor dento-dentare mici si moderate, defectelor de mineralizare a smaltului, afectiunilor moderate ale structurii dintilor. Astfel, se obtin efecte estetice deosebite prin slefuiri minime si conservarea vitalitatii dentare, oferind aspectul fizionomic identic dintelui sanatos.

Scroll to Top