Pedodontie

Supravegherea permanentă a sănătății dentare a copiilor, instruirea corectă a copiilor în legătură cu igiena orală, dezvoltarea unei relații de încredere și a unei atitudini pozitive față de medic, cooperarea între medic și micul pacient, cooperarea între medic și părinte descrie pe scurt  activitatea medicilor noștri.
Frumusețea zâmbetului unui copil este atât de revigorantă și plină de viață. Aveți grijă de zâmbetul dumneavoastră și de cel al copiilor dumneavoastră.

Pedodontia reprezintă ramura medicinei dentare care se ocupă cu tratamentul specific al dinților de lapte și a dinților permanenți tineri (asistența stomatologică acordată copiilor).
Prioritatea noastră este să ne manifestăm grija față de dentiția copiilor tăi, concentrandu-ne pe prevenție, pe tratamente de calitate și pe o motivare pozitivă.
Pedodontia cuprinde și tratamente profilactice (fluorizări, sigilări, etc) deoarece prevenirea cariilor este la fel de importantă ca și tratarea lor, pentru că unele afecțiuni ale dinților de lapte pot provoca tulburări în dezvoltarea și erupția dinților definitivi.
Un mediu plăcut și prietenos dublat de metode de tratament puțin traumatizante, reprezintă principalele atuuri pentru care copiii (re)vin cu plăcere în clinica noastră.

Scroll to Top