Dispozitiv portabil cu raze X

Echipamentul portabil cu raze X, în special, este considerat a fi o tehnologie minunată care permite profesioniștilor din domeniul stomatologic să economisească timp, oferind totuși servicii de înaltă calitate pacienților lor.

Genoray Port X II Radiografie portabilă

Genoray (din Coreea de Sud) este implicată pe piața imagistică radiologică de peste 20 de ani. Port X II este o unitate portabilă de raze X cu o cameră și un ecran de acoperire cu plumb complet, inclusiv un con.

Pentru a oferi cea mai bună siguranță operatorului, precum și pacientului, Genoray Port X II oferă o acoperire completă a plumbului.

Genoray Port X II este echipat cu o limitare a fasciculului pentru focalizarea pe zona de interes în timp ce faceți radiografii pentru a evita radiațiile împrăștiate inutile. Suprafața de radiație mai mică reduce doza pacientului cu 25% fără niciun compromis cu capacitatea de țintire a fasciculului.

Este foarte necesar ca un aparat portabil cu raze X să aibă un timp de expunere cât mai mic posibil pentru o expunere mai mică la radiații și munca necesară efectuată, iar PORT X II stă la sol, oferind intervale de expunere de 0,01 până la 2 secunde.

Scroll to Top